Tres anys de presó i 5.700 euros d'indemnització als sindicats UGT, CCOO i a l'associació d'usuaris de l'edifici sindical de Manresa. Són les penes a què s'enfronta l'única persona que va ser detinguda pel robatori que hi va haver a l'equipament ara fa dos anys. El judici s'assenyalarà properament al Jutjat Penal número 2 de Manresa i asseurà al banc dels acusats només un dels presumptes lladres, Otto B., de nacionalitat romanesa, ja que la resta d'implicats no van poder ser identificats.

Els fets van tenir lloc la nit del 20 al 21 de novembre del 2013 a l'edifici dels sindicats UGT i CCOO del passeig de Pere III de Manresa. Els lladres van forçar la porta lateral d'emergència i, un cop a dins, van pujar a diverses plantes i van rebentar les portes d'uns trenta despatxos, d'on van regirar diversos armaris i mobles, tot enduent-se'n els objectes de més valor. Posteriorment, l'acusat va ser detingut amb 511 euros en efectiu, que formaven part del botí.

Els danys i el valor dels objectes robats a l'associació d'usuaris van ser de 2.611 euros. En el cas de les instal·lacions de CCOO la xifra va ser de 1.200 euros, i, a UGT, el valor del robatori va pujar a gairebé 1.900 euros. La fiscalia demana per a Otto B. la condemna per un delicte de robatori amb força.