El Jutjat Penal número 2 de Manresa ha condemnat a quatre anys de presó un jove que va agredir amb violència dos vianants a la capital del Bages i els va robar les pertinences. El processat, Ionut-Vijai Ceama, de 21 anys, de nacionalitat romanesa i amb antecedents penals, ja ha ingressat a presó, on ja es trobava de forma provisional abans que se celebrés el judici. En canvi, l'acompanyant amb qui presumptament va cometre els fets, Daniel H., també de nacionalitat romanesa, es troba en parador desconegut, de manera que no ha pogut ser jutjat.

Els fets, segons la sentència de conformitat, van tenir lloc el 19 d'abril d'aquest 2015, als voltants de 2/4 de 7 del matí. El condemnat i l'altre individu van abordar un vianant al carrer de Barcelona de Manresa i el van fer caure a terra. A continuació, el van continuar colpejant i li van robar la cartera de mà, on tenia un telèfon mòbil, valorat aproximadament en 150 euros, documents i 50 euros en efectiu.

Poc després, a les 7 del matí, afegeix la sentència, Ionut-Vijai Ceama era a prop del carrer de Miquel Martí i Pol, i va abordar una noia que caminava pel carrer. L'acusat la va agafar amb força pel coll, la va fer caure a terra i li va sostreure el telèfon mòbil, valorat igualment en 150 euros.