La fiscalia demana cinc anys de presó per a tres acusats d'haver robat en diverses barraques d'una zona d'horts de Sant Fruitós de Bages. El ministeri fiscal, a banda d'un delicte continuat de robatori, els atribueix també pertinença a grup criminal. El judici se celebrarà el proper mes de març al Jutjat Penal número 2 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals, van tenir lloc el mes de febrer del 2013, en una zona d'horts i de propietats de tipus rústic, propera al camí del Grau de Sant Fruitós. Els acusats, segons la fiscalia, van entrar per la força en sis barraques i en una masia d'aquest sector. De l'interior dels habitacles, es van endur cable elèctric, eines, una bomba d'aigua i dos bidons de gasolina.

Posteriorment, el seu vehicle va ser localitzat per la Policia Local de Sant Fruitós de Bages, sense ningú a l'interior. L'endemà, un dels acusats, Mohamed O., de nacionalitat marroquina i amb antecedents penals, es va presentar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Manresa per presentar una falsa denúncia de robatori del cotxe. Per això, la fiscalia li atribueix a ell també una simulació de delicte, per la qual li demana una multa de 2.160 euros.

Tant per a ell com per als altres dos acusats, Joussef N. i Mohamed Z., tots dos de nacionalitat marroquina i sense antecedents, demana cinc anys de presó, pels delictes de robatori i de pertinença a grup criminal, i que indemnitzin les víctimes dels robatoris amb un total de 2.570 euros, pels danys i pel valor dels objectes robats.