Un veí de 57 anys de Sant Vicenç de Castellet ha patit cremades greus als braços, a les cames i a l'abdomen aquest dijous a la tarda com a conseqüència d'una deflagració de gas butà a casa seva, segons han informat fonts de l'Ajuntament, dels Bombers de la Generalitat i del SEM.

Els fets han tingut lloc poc després de les 5 de la tarda en un habitatge d'un edifici de dues plantes del carrer Armengol. Per causes que es desconeixen, s'ha produit una deflagració d'una bombona de càmping gas. Com a conseqüència, un home ha patit cremades greus als braços, a les cames i a l'abdomen, i ha estat evacuat a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres unitats del SEM, entre les quals una ambulància medicalitzada i el vehicle d'intervenció ràpida de la Regió Centre. També s'hi han traslladat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc efectius de la Policia Local i cinc dotacions dels Bombers, que han extingit el foc que s'ha declarat com a conseqüència de l'explosió.

La Policia Local, per la seva banda, ha desallotjat de forma preventiva els deu veïns de l'immoble, que han pogut retornar posteriorment a casa seva.