Els Mossos van detenir un home per un robatori en un restaurant d'Abrera sis dies després que ja l'haguessin detingut per tretze robatoris més al Baix Llobregat, la majoria al mateix poble. Tant en la primera detenció com en la segona, l'acusat, un veí d'Abrera de 30 anys de nacionalitat espanyola, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial, malgrat que acumula un total de 26 antecedents policials.

L'última detenció va tenir lloc el 30 de novembre. Cap a la matinada, una patrulla dels Mossos va detectar un home que fugia després de forçar l'accés d'un restaurant d'Abrera. Els policies el van detenir i van veure que duia les eines emprades. Els Mossos van comprovar que ja havien detingut l'home sis dies abans per tretze robatoris amb força en establiments comercials i centres educatius del Baix Llobregat. Els fets il·lícits es van cometre entre els mesos de setembre i novembre i algun d'ells en una zona molt concreta d'Abrera, com ara a l'institut Voltrera.

Els investigadors, a més a més, van localitzar alguns dels objectes sostrets, que el detingut havia venut a un establiment de compravenda d'objectes del barri de Sants, a Barcelona.