La fiscalia demana tres anys de presó per a una dona acusada d'atracar un establiment de la cadena Schlecker a Manresa, ara fa sis anys. La processada, que s'enfronta a una petició de tres anys de presó, va amenaçar amb un ganivet la caixera tot dient-li que tenia un fill amb càncer, segons l'escrit d'acusació de la fiscalia. El judici es farà la setmana que ve al Jutjat Penal número 1 de Manresa.

Els fets van tenir lloc el 13 de gener del 2009, cap a 3/4 de 4 de la tarda, en un Schlecker de la carretera de Vic de Manresa. L'acusada, Lucía B. M., va agafar fortament del braç la treballadora, a qui va ensenyar un ganivet, segons la fiscalia. "No tanquis la caixa i no intentis cridar, perquè et punxo", va dir presumptament a l'empleada. Seguidament, segons afegeix el ministeri fiscal, va agafar els diners de la caixa i va obligar la treballadora a entrar en un despatx intern, mentre li deia: "tira cap a dins, jo també estic molt nerviosa, dóna'm el que vull i no et faré res. Tranquil.la, que, si no crides, no et faré res. Jo també tinc fills i un d'ells amb càncer". La dona, segons la fiscalia, va acabar agafant els diners de la caixa forta. En total, es va endur del local 656 euros.

La fiscalia demana per a Lucía B. M. tres anys de presó per un delicte de robatori amb intimidació i el retorn dels 656 euros. La causa judicial va estar aturada sense motiu durant tres anys al Jutjat d'Instrucció número 4 de Manresa, la qual cosa permet a la fiscalia abaixar la seva petició de pena.