Un veí de Manresa de 66 anys es va trobar al carrer dissabte passat a la nit un sobre amb 1.460 euros, i els va entregar a la Policia Local. Els diners ja han pogut ser lliurats al seu propietari, segons ha informat aquest dimecres el cos municipal

Els fets van tenir lloc dissabte passat a 2/4 de 10 del vespre, quan un vianant de 66 anys va trobar una bossa extraviada en un carrer de Manresa. A l'interior de la bossa, hi havia un sobre d'una entitat bancària amb 1.460 euros, sense cap altra dada. Al sobre només constava una anotació a llapis amb el nom de Miquel. L'home va trucar la Policia Local i va lliurar als agents la bossa amb el sobre i els diners.

L'endemà, l'home va penjar diversos avisos escrits a mà pel barri on es va trobar la bossa. En el text, hi va escriure: "Si algú ha perdut diners, els he portat a la Guàrdia Urbana".

Des de dilluns, la Policia Local havia iniciat gestions amb l´entitat bancària que constava al sobre, per saber si havien fet algun efectiu que coincidís amb la quantitat que hi havia al sobre. El banc es va comprometre a contactar amb la resta d´oficines a Manresa i fer-ne un seguiment.

Aquest dimecres al matí, el propietari del sobre s´ha presentat a la comissaria de la Policia Local amb un dels rètols escrits a mà, dient que dissabte havia perdut un sobre amb certa quantitat de diners. Segons ha explicat, sortia amb pressa del negoci que regenta i, en arribar a casa, no duia la bossa, i va imaginar que li havia caigut. Va tornar a fer el camí a l´inrevés fins el negoci i no va trobar res. Dimarts a la tarda, va trobar un dels rètols i va pensar que potser els diners perduts eren els seus.

El propietari del sobre ha descrit amb total precisió les circumstàncies de la pèrdua, la bossa i la quantitat de exacta de diners, fins i tot amb la xifra concreta de bitllets de 100 i de 50 euros, a més a més d'on procedien. Aquest mateix dimecres al matí, la Policia Local li ha entregat els diners com a legítim propietari, no sense abans posar-lo en contacte amb l'home que havia trobat la bossa, per tal d'agrair-li el gest.