Un home de 86 anys va resultar ferit greu aquest divendres a la tarda a la C-16, a Berga, quan el cotxe que conduïa va entrar a l'autovia en sentit contrari i va xocar frontalment contra una furgoneta, que es va incendiar a causa de la topada. El conductor d'aquest vehicle va resultar ferit lleu.

L'accident es va produir a 1/4 de 7 de la tarda a l'altura del punt quilomètric 94 de la C-16, a la calçada en sentit Manresa, entre Berga i Gironella. Per causes que es desconeixen, el cotxe va entrar en sentit contrari a l'autovia, va començar a circular-hi en direcció oposada i va acabar xocant frontalment contra una furgoneta que circulava correctament en sentit Manresa.

La furgoneta es va incendiar arran de la topada, però el seu conductor, de 31 anys, va poder sortir a temps del vehicle i va resultar ferit lleu. L'home va ser evacuat pel SEM a l'hospital de Berga.

Pel que fa al conductor del cotxe en sentit contrari, de 86 anys, va resultar ferit greu per diversos traumatismes i va ser traslladat pel SEM a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Els fets van obligar a tallar completament la calçada, la qual cosa va generar importants retencions. Els Mossos van desviar la circulació per la C-16z, per Cal Rosal. En l'accident hi van treballar sis vehicles dels Bombers i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra. El SEM hi va treballar amb una ambulància medicalitzada, una de bàsica i el vehicle d'intervenció ràpida.