Els trens de l'R4 de Rodalies acumulen aquest dimarts al matí almenys quinze minuts de retards després que aquesta matinada un tren de mercaderies atropellés una persona a Gelida (Alt Penedès), segons han informat la companyia Renfe. Com a conseqüència de la incidència, que s'ha produït poc abans de les cinc de la matinada, els combois circulen per via única entre les estacions de Martorell (Baix Llobregat) i Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès). Mentrestant, el pla especial de transport a l'R2, l'R8 i R11 es manté activat arran del robatori de 360 metres de cable de coure la setmana passada entre les estacions de Mollet Sant Fost i La Llagosta.

Això implica que només circulin dos trens per hora i sentit els trens a l'R2 en el tram Sant Celoni- Granollers - Gavà i entre l'Aeroport i Sant Andreu Comtal. A més, més es reforça l´oferta amb un servei complementari d´autocars directes a Barcelona Sant Andreu Arenal des de Granollers Centre, Mollet Sant Fost, Montmeló i La Llagosta. A Sant Andreu Arenal els viatgers disposen de trens de Rodalies de les línies R3 i R4, així com els serveis de Metro i autobús.

A l'R11 també circulen dos trens per hora i sentit i, en els dos casos, el temps de viatge es veu incrementat en uns 20 minuts. D'altra banda, al tram entre Cerdanyola UAB i Granollers Centre de l'R8 només es cobreix en autocar.