Els Mossos d'Esquadra van detenir un veí de Manresa de 38 anys per haver agredit un jove de 29 anys durant el ball de Nadal de Navàs, celebrat la nit del 25 al 26 de desembre. Arran d'aquest incident, l'Ajuntament ha decidit reforçar la seguretat del ball de Cap d'Any d'aquesta propera nit.

Els fets, segons fonts dels Mossos, van tenir lloc a 2/4 de 4 de la matinada del 26 de desembre al pavelló de Navàs, on s'estava celebrant el ball de Nadal. El manresà va demanar a la víctima que li donés la beguda i, davant de la seva negativa, li va donar un cop de puny a la boca, de forma totalment gratuïta. El jove va resultar ferit per contusions i va necessitar punts de sutura al llavi. El noi va ser evacuat pel SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, i els Mossos van detenir l'agressor.

Arran d'aquests incidents, l'Ajuntament de Navàs ha emès un comunicat per anunciar un reforç del dispositiu de la Policia Local per al ball d'aquesta nit de Cap d'Any. També es millorarà la coordinació amb el personal de seguretat privada per detectar aquelles persones o grups que tinguin "un comportament anòmal", i seran identificades immediatament per la Policia Local.