Els Mossos d'Esquadra van sorprendre amagat a sota d'un llit un lladre en un habitatge de Martorell, on estava robant en el moment dels fets. L'arrestat, que ja tenia nou antecedents policials per fets similars, ha quedat un altre cop en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat de guàrdia. El detingut és un veí de 56 anys del mateix municipi de Martorell, de nacionalitat espanyola.

Els fets, segons va informar ahir el cos policial, van tenir lloc dilluns passat a la matinada. Els Mossos van rebre l'avís d'alarma activada en un domicili de Martorell. Immediatament, les patrulles de Seguretat Ciutadana es van adreçar al lloc i van observar una vidriera trencada de la part posterior de la casa.

Les patrulles van assegurar tot el perímetre de la casa per impedir la fugida del lladre i, quan van accedir al domicili, van trobar-lo amagat sota un llit, i el van arrestar. Quan va ser detingut, els agents van comprovar que l'home portava amagada a sota de la roba una bossa on hi havia diversos objectes que acabava de sostreure.

L'home, segons les mateixes fonts policials, es va resistir activament a la detenció, no va col·laborar en cap moment en les tasques d'escorcoll, ni en el trasllat a les dependències policials. A més a més, va amenaçar de mort de forma reiterada els agents.

L'home va quedar detingut per un delicte de robatori amb força i, després d'haver passat a disposició del jutjat de guàrdia de Martorell, va quedar en llibertat amb càrrecs.