Ramon Garay Fernández, de 43 anys, nascut a Barcelona el 26 de gener del 1973 i resident a Terrassa, és la persona que la matinada de dissabte va morir atropellada a la C-55, al terme de Castellbell i el Vilar.

Segons ha informat aquest matí la seva cosina a Regió7, Gay va patir un petit sinistre amb la furgoneta amb què viatjava i quan va sortir per demanar ajuda, «es devia desorientar». La documentació la va deixar a dins del seu vehicle. D'aquí que els serveis que van intervenir en l'aixecament del cos no el poguessin identificar 'in situ' i que parlessin de la possibilitat que fos una persona sense sostre. No és el cas. Gay deixa dos fills, un de 7 anys i un altre de mesos que havia tingut amb la seva actual parella.

La seva cosina el definia ahir com «una bellíssima persona», «molt treballador» i sempre preocupat pel benestar de la seva família. «Es va pagar els estudis d'Història amb beques i tremballant de professor de tennis». Actualment, treballava de professor d'Història en un centre educatiu de Barcelona. La furgoneta amb què viatjava era de la marca Volkswagen. La previsió de la família és celebrar el seu funeral a Barcelona.