La Policia Local de Martorell ha detingut dos acusats d'un robatori al polígon comercial del Congost després d'una persecució policial per un camí rural, segons van informar ahir fonts municipals.

Els fets van tenir lloc divendres passat a la matinada. En un control de trànsit a l'entrada de Martorell pel carrer del Mur, els agents van observar que un vehicle feia un gir sobtat per evitar les patrulles. Davant aquesta reacció, la Policia Local va seguir el vehicle, que en la seva fugida va abandonar la carretera i es va incorporar a un camí rural paral·lel al riu Llobregat. Durant la persecució, els agents van advertir el vehicle perquè s'aturés i van observar com l'acompanyant passava al seient del darrere i intentava llençar per la finestra unes caixes enregistradores.

Quan, finalment, la Policia Local va aconseguir aturar el vehicle, va identificar els dos ocupants, tots dos de nacionalitat espanyola i amb diversos antecedents. A l'interior cotxe hi havia tres caixes enregistradores, 900 euros i eines.

Els agents van poder comprovar que hi havia tiquets del basar El Corte Martorell, situat al polígon del Congost. Després de contactar amb el propietari i fer una inspecció a l'establiment, van poder corroborar que la porta d'accés al local havia estat forçada i que les caixes enregistradores i altres objectes trobats al vehicle dels detinguts pertanyien al comerç. La policia també va determinar que el conductor del vehicle no tenia carnet vigent i que el cotxe no tenia l'assegurança corresponent.