Un camioner que acabava de descarregar al supermercat Carrefour de Manresa va resultar ferit molt greu ahir al matí quan el seu vehicle va xocar contra una marquesina de l'aparcament. Al vespre, l'home es trobava en observació a la UCI de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, després d'haver-hi estat intervingut quirúrgicament.

L'accident, segons van explicar fonts dels Bombers i del SEM, va tenir lloc poc després d'1/4 de 8 del matí. El camioner, un veí de 40 anys de Viladecans, treballa per a una empresa de transports de Masquefa, Trans Bernardo. Ahir, a primera hora del matí, durant la seva ruta diària, va acudir amb el seu camió frigorífic al Carrefour de Manresa per descarregar-hi productes frescos d'alimentació.

Després d'haver acabat la feina, es va disposar a abandonar el recinte. Però, quan circulava per l'interior de l'aparcament, que a aquella hora es trobava buit de vehicles, el camió va xocar contra una biga de la teulada d'una de les marquesines del pàrquing. L'impacte va ser a la part de la cabina del camió, just a la zona del pilot.