Ramon Garay Fernández, de 43 anys d'edat, nascut a Barcelona el 23 de gener del 1973 i resident a Terrassa, és la persona que la matinada de dissabte va morir atropellada per un camió a la C-55, al terme de Castellbell i el Vilar.

Garay va tenir un sinistre amb la seva furgoneta i, segons suposava ahir la seva cosina, hauria sortit a demanar ajuda i es va desorientar.

El fet que no portés la documentació al damunt va fer que els serveis que van intentar salvar-li la vida i que van intervenir en l'aixecament del cadàver informessin erròniament a aquest diari que es podia tractar d'un sense sostre.

Ahir, la cosina de la víctima el recordava com "una boníssima persona, molt treballador, esportista, culte i sempre preocupat pel benestar de la seva família". Garay havia estudiat la carrera d'Història, "que es va pagar amb beques i fent de professor de tennis". Treballava en un centre educatiu de Barcelona fent de professor. Vivia amb la seva parella, amb la qual tenia un fill de mesos. Deixa un altre fill de 7 anys d'una relació anterior. La seva cosina comentava que "no sabem on anava ni per què". Informava que la previsió és fer el seu comiat a Barcelona.

L'accident va tenir lloc quan un camió que circulava pel punt quilomètric 16,1 de la C-55 va atropellar Garay, que en aquell moment caminava pel costat de la carretera, segons va informar el Servei Català de Trànsit. L'avís es va donar a les 5.21 de la matinada, en el tram sud del túnel de Bogunyà, molt a prop d'on hi ha la sortida cap a la C-58. Fins al lloc dels fets es van desplaçar nou dotacions dels Mossos i dues ambulàncies, però el servei mèdic no va poder fer res per salvar-li la vida.

pel fet de no ser un dia entre setmana amb molt trànsit, no van ser importants. Es van generar cues de mig quilòmetre.