Quatre persones han resultat ferides lleus entre dijous a la nit i ahir divendres al matí en quatre accidents de trànsit a la Catalunya Central, segons van informar els Bombers de la Generalitat.

El primer accident es va produir dijous poc després de les 9 del vespre a la carretera entre Santpedor i Callús, al terme de Sant Joan, on una dona va resultar ferida lleu per una sortida de calçada.

Una hora més tard, un camió i un turisme es van veure implicats en un xoc a l'eix transversal, al terme municipal de Sallent. L'accident va tenir lloc a la calçada en sentit Lleida, al punt quilomètric 143, i va provocar ferides lleus a una veïna de Sant Joan de Vilatorrada.

D'altra banda, ahir al matí, un camió i un cotxe també van xocar a l'eix del Cardener (C-55), al terme municipal de Sant Mateu de Bages. El sinistre va tenir lloc a 2/4 de 8 del matí. En aquest cas, no hi va haver ferits, segons els Bombers.

Per últim, dos vehicles van col·lidir frontalment ahir al migdia a la carretera LV-3002, al terme municipal de Llobera. Com a conseqüència, dos veïns de Manresa de 66 i 70 anys van resultar ferits de caràcter lleu. L'accident va tenir lloc a 3/4 d'1 del migdia.