Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat un home com a autor del robatori d'un camió carregat d'electrodomèstics. El vehicle va ser sostret a Abrera (Baix Llobregat), l'octubre passat, i els Mossos el van detenir en un polígon industrial de Castellbisbal, el passat 19 de gener. La detenció va ser possible després que un altre camioner va alertar que per l'A-2 havia vist un camió circulant en sentit nord semblant al que havien sostret a Abrera, tot i que duia plaques de matrícula diferents. El detingut, de 34 anys, veí de Badalona i amb antecedents, conduïa el vehicle sense cap permís. Després de passar a disposició judicial, el jutge n'ha decretat la llibertat amb càrrecs.

El dimarts un camioner que tenia coneixement del robatori d'un camió carregat d'electrodomèstics a la població d'Abrera l'octubre passat, va alertar el 112 que un vehicle molt semblant al sostret circulava per l'A-2, sentit nord, però amb plaques de matrícula diferents al camió sostret.

Els Mossos van localitzar el camió en un polígon industrial de Castellbisbal. Van comprovar que es tractava del vehicle denunciat com a sostret l'octubre passat a Abrera, tot i que ara circulava amb plaques de matrícula falses i sense l'identificador del fabricant visible.

El detingut és presumpte autor dels delictes de robatori i furt d'ús de vehicle, robatori amb força per la càrrega que portava, falsificació de document públic i pèrdua de vigència del permís de conduir per punts.