Un jove de 28 anys va morir ahir a la matinada a Barcelona després de ser apunyalat en un bar musical ubicat al Port Olímpic, al districte de Sant Martí, segons van informar els Mossos d'Esquadra.

L'avís del succés es va rebre al voltant de les tres de la matinada provinent del local Nirvana, indret des del qual els porters del local van alertar la policia que hi havia una persona greument ferida a l'interior de la discoteca.

Segons les primeres informacions, la víctima formava part d'una colla de joves que es va barallar amb un altre grup i va rebre una ganivetada al costat que li va fer perdre molta sang.

Quan la policia va arribar al lloc dels fets va observar un home ferit, inconscient i en estat molt greu, que estava rebent maniobres de suport vital avançat per part del Sistema d'Emergències Mèdiques.

La víctima, de nacionalitat espanyola, va ser traslladada a l'Hospital del Mar, situat prop dels fets, però va acabar morint poc després tot i els intents dels equips mèdics.

La investigació, en marxa

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Barcelona es va fer càrrec de la investigació per esclarir els fets i localitzar l'agressor. Això a banda, la policia està visionant les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat del local i també les del Port Olímpic per intentar identificar l'autor de l'homicidi.