Un descuit d'un conductor va generar una situació força insòlita ahir a Manresa. Un cotxe es va entrar equivocadament a una rampa de vianants i, després de recórrer-ne un tros, va acabar caient per unes escales, on va quedar encallat. Una grua va haver de retirar el vehicle de l'indret.

La incidència va tenir lloc ahir a mig matí, en una rampa de vianants que connecta el carrer Navarra (a la part superior) amb el carrer Dibuixant Joan Vilanova, a la part inferior, a prop de la confluència amb el carrer Miquel Martí i Pol.

El cotxe, inicialment, es trobava al final del carrer Bernat Oller, un vial que no té sortida i que es troba a mig nivell de la zona de descens de la rampa. Per causes que es desconeixen, presumptament per una desorientació del conductor, el vehicle es va enfilar a un parterre que hi ha al final del carrer Bernat Oller.

El cotxe va travessar el parterre fins a accedir a la rampa (que prové del carrer Navarra, fent diverses ziga-zagues). El vehicle va baixar per aquesta rampa en direcció al carrer Dibuixant Joan Vilanova.

Va arribar un moment, però, que el conductor es va trobar de cara amb uns graons. Aleshores, l'home va intentar fer marxa enrere per poder rectificar la seva trajectòria i poder continuar baixant pel pas, que en aquell punt feia un últim gir de 180 graus per acabar de baixar el desnivell que quedava fins a arribar al carrer Dibuixant Joan Vilanova.