Una nena de 5 anys d'edat va resultar ferida lleu ahir a la tarda en un accident entre un autobús i un vehicle tot terreny a la carretera entre Saldes i Guardiola de Berguedà (B-400), segons van informar fonts del SEM i dels Bombers. La menor, que anava d'ocupant al tot-terreny, va ser traslladada a l'Hospital Sant Bernabé de Berga, amb contusions lleus. L'autocar transportava alumnes de l'institut de Bagà, que van resultar il·lesos.

L'accident va tenir lloc a les 3 de la tarda a la carretera de Saldes, a uns dos quilòmetres de l'enllaç amb l'eix del Llobregat (C-16). Posteriorment, els Mossos d'Esquadra van fer pas alternatiu al trànsit a causa de l'accident, segons el Servei Català de Trànsit.

D'altra banda, dos joves van resultar ferits lleus ahir al migdia en un accident a Avinyó, segons fonts dels Bombers. Els fets van tenir lloc a 2/4 de 2 del migdia a la carretera B-431, entre Avinyó i Sant Feliu Sasserra, quan, per causes que es desconeixen, van col·lidir dos cotxes. Com a conseqüència, van resultar ferits lleus una noia de 22 anys de Sant Feliu Sasserra i un noi de 22 anys de la Llagosta (Vallès Oriental). Tots dos van ser traslladats pel SEM a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Cap a la mateixa hora, a 2/4 de 2 del migdia, hi va haver un altre xoc entre dos cotxes, en aquest cas a l'autovia A-2, a Abrera, segons fonts dels Bombers. El sinistre va tenir lloc a la calçada en sentit Lleida i, com a conseqüència, una jove de 29 anys de Martorell va resultar ferida lleu i va ser evacuada a l'hospital martorellenc.