Els Bombers i els Mossos d'Esquadra han trobat mort aquest dimecres a la matinada un veí de Navarcles de 75 anys, Joan P., en una zona forestal de Calders, on havia anat a caminar aquest dimarts. El cadàver s'ha trobat en una rasa al costat d'un camí. La investigació apunta inicialment a una caiguda accidental com a causa de la mort.

La recerca, segons han explicat fonts dels Bombers i de l'Ajuntament de Calders, es va activar a 1/4 d'11 de la nit. Un germà de la víctima que l'havia anat a visitar a casa seva durant la tarda, i que no l'havia trobat al domicili, va alertar que, a aquella hora de la nit, encara no havia retornat a l'habitatge. L'home, originari de la colònia Jorba de Calders, vivia actualment sol a Navarcles.

Immediatament, es va activar un dispositiu de recerca format per nou dotacions dels Bombers i cinc patrulles dels Mossos, a més a més de voluntaris. L'operatiu va localitzar el cotxe de Joan P. a les afores de la colònia Jorba de Calders, a prop d'una zona de camps i de bosc.

Els efectius van centrar la recerca en aquest sector. Finalment, cap a 1/4 de 2 de la matinada, els Mossos d'Esquadra han trobat el cos sense vida de l'home en una rasa, on hauria caigut accidentalment. L'autòpsia haurà de confirmar si la mort es va produir per una caiguda accidental, tal i com apunta la hipòtesi inicial, o si va ser per un problema de salut.