Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Barcelona de 32 anys, de nacionalitat armènia, acusat d'haver sostret diversos productes de supermercats del Bages.

Els fets, segons ha explicat aquest dimarts el cos policial, van tenir lloc dimecres de la setmana passada. Pels volts de les dotze del migdia, els Mossos van rebre l´avís que un home havia sortit d´un supermercat de Sant Vicenç de Castellet amb un carro ple de productes que no havia pagat i que havia fugit amb cotxe.

Ràpidament, els Mossos van muntar un dispositiu per tal de localitzar el lladre. Pocs minuts després, a l'autopista de Terrassa (C-16), a la calçada en sentit Barcelona, van aturar un turisme amb un sol ocupant, la descripció del qual coincidia amb el presumpte autor del furt.

Quan van escorcollar el turisme, els agents van localitzar als seients posteriors i al portaequipatges una gran quantitat de productes d´alimentació i d´higiene personal.

El conductor no portava cap tiquet de compra ni podia justificar la procedència dels diferents productes. Els Mossos van fer diverses gestions i van esbrinar que havien estat sostrets en botigues del Bages. En conjunt, l´import d´aquests ascendia a 1.897,76 euros.

Finalment, el conductor va quedar detingut per la seva presumpta relació amb els furts. L'home ja tenia antecedents.