Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 25 i de 28 anys d'edat, de nacionalitat albanesa, com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació en una casa de Collbató, d'on es van emportar 900 euros en efectiu i una tauleta electrònica. Un d'ells ha ingressat a presó provisional.

Els fets, segons va explicar ahir el cos policial, van tenir lloc el 27 de gener passat cap a les 7 de la tarda. La propietària de la casa era a la cuina quan va sentir sorolls i va anar al menjador. Allà va trobar-se tres homes que, en ser sorpresos, van empènyer la dona, que va caure a terra i va cridar. Tot seguit, un dels lladres va donar-li un parell de bufetades a la cara.

Els tres homes van sostreure uns 900 euros en efectiu i una tauleta electrònica. Els tres individus van sortir per la porta principal de la casa i van marxar en vehicle. La víctima va ser atesa pels serveis mèdics com a conseqüència de les ferides que va patir i pel seu estat d'angoixa.

Arran dels fets, els investigadors van començar les indagacions necessàries per tal d'identificar i detenir els autors del fets. Amb les informacions i dades obtingudes sobre els possibles autors, així com del vehicle emprat en el robatori, van poder identificar plenament els tres lladres.

Posteriorment, l'1 de febrer, davant l'evidència de l'autoria dels robatoris, els investigadors van fer una entrada i escorcoll al domicili dels sospitosos, a l'Hospitalet de Llobregat. A l'interior van trobar-hi un dels autors del robatori, fet pel qual els agents el van detenir.

Durant l'escorcoll, els agents van trobar diversos estris susceptibles de ser emprats per perpetrar robatoris amb força, diners en efectiu de diverses nacionalitats, joies i rellotges de dubtosa procedència i un equip per valorar les joies sostretes abans de portar-les als punts de compra.

Com que els altres dos autors dels fets no eren en el domicili en el moment de l'entrada policial es va iniciar un dispositiu que va permetre la localització i detenció d'un d'ells. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.