La Policia Local d'Igualada va detenir aquest dissabte a la matinada un igualadí de 22 anys que va ser sorprès robant la màquina escurabutxaques d'un bar. El jove s'enduia l'aparell a sobre d'un carretó.

Els fets, segons ha explicat aquest dimecres l'Ajuntament d'Igualada, van tenir lloc cap a 2/4 de 6 de la matinada, quan la Policia Local

va rebre l'avís d'un possible robatori en un bar del carrer Sant Carles. S´hi van desplaçar dos vehicles policials i, en arribar, van sorprendre un individu portant una màquina escurabutxaques damunt d´un carretó, en direcció a la zona d'aparcament del Mercat de La Masuca.

En adonar-se de la seva arribada, el jove va deixar la màquina i va emprendre la fugida, travessant l´aparcament en direcció a la Soledat, perseguit per dos agents a peu i per un dels cotxes patrulla. L´altra unitat es va quedar a lloc, vetllant la màquina sostreta. Van aconseguir interceptar-lo a l´alçada de la Plaça de la Bomba on, tot i que va oferir resistència i va ocasionar lesions a dos dels agents, va poder ser reduït i

detingut.

El jove, de 22 anys i resident a Igualada, portava a les butxaques diferents objectes suposadament sostrets de l´interior del bar, que presentava la porta forçada i tot el seu interior regirat.