El Jutjat Penal 2 de Manresa celebrarà a final de febrer el judici contra tres presumptes lladres que van entrar a robar a la discoteca El Sielu de Manresa, d'on s'haurien endut nombrosos micròfons i pinces de suport d'aquests aparells. El conjunt dels objectes robats tenia un valor de 3.600 euros.

Els tres processats, Juan José G. E., Carmen G. E. i Emilia K., s'enfronten a una petició de dos anys de presó per part de la fiscalia. Els fets, segons l'escrit de conclusions inicials del ministeri públic, van tenir lloc durant el matí de l'1 de desembre del 2013. Els acusats van entrar a l'interior de la discoteca per la porta d'emergència i un cop a dins, segons la fiscalia, van robar material divers, taxat en 3.684 euros. Posteriorment, quan els acusats van ser detinguts, es va poder recuperar una part del material, concretament sis micròfons i 18 pinces.

La fiscalia tipifica els fets com un delicte de robatori amb força i demana per als acusats la pena de dos anys de presó i que paguin als propietaris d'El Sielu el valor dels objectes que no van ser recuperats, que va ser fixat en 2.935 euros.