El Jutjat Penal 2 de Manresa celebrarà a final de febrer el judici contra tres presumptes lladres que van entrar a robar a la discoteca El Sielu de Manresa, d´on s´haurien endut nombrosos micròfons i pinces de suport d´aquests aparells. El conjunt dels objectes robats tenia un valor de 3.600 euros.

Els tres processats, Juan José G. E., Carmen G. E. i Emilia K., s´enfronten a una petició de dos anys de presó per part de la fiscalia. Els fets, segons l´escrit de conclusions inicials del ministeri públic, van tenir lloc durant el matí de l´1 de desembre del 2013. Els acusats van entrar a l´interior de la discoteca per la porta d´emergència i un cop a dins, segons la fiscalia, van robar material divers, taxat en 3.684 euros. Posteriorment, quan els acusats van ser detinguts, es va poder recuperar una part del material, concretament sis micròfons i 18 pinces.

La fiscalia tipifica els fets com un delicte de robatori amb força i demana per als acusats la pena de dos anys de presó i que paguin als propietaris d´El Sielu el valor dels objectes que no van ser recuperats, que va ser fixat en 2.935 euros.