Els Bombers de la Generalitat van haver d'actuar ahir en més d'una desena d'accidents de trànsit a la Catalunya Central durant la pluja, la majoria dels quals a l'Anoia i al Baix Llobregat Nord. Al Moianès, una conductora va resultar ferida quan el cotxe que conduïa va bolcar a Calders.

A l'Anoia, el primer accident es va produir a Masquefa poc després de les 9 del matí, a la carretera de Martorell (B-224), on una topada entre tres cotxes va causar diversos ferits lleus. A Piera, es van registrar tres accidents, tots ells sense ferits: un cotxe sortit de via, un turisme bolcat a la B-224 i una furgoneta accidentada a la carretera del Bosc de l'Àliga, segons els Bombers.

Al Baix Llobregat Nord també hi va haver nombrosos accidents de trànsit durant l'episodi de pluja. A Abrera, se'n van registrar dos a la carretera BV-1201, un a les 7 del matí i l'altre a 3/4 de 3 del migdia, on van col·lidir diversos vehicles. A Martorell, un cotxe va bolcar a 3/4 de 10 del matí a la carretera N-II, sense que el conductor resultés ferit. A Esparreguera, la C-1414 va registrar dos accidents al migdia en una hora de diferència, amb un cotxe bolcat i un xoc entre dos vehicles, amb un ferit lleu.

A 2/4 de 5 de la tarda, un cotxe que circulava per la carretera de Moià, la N-141C, va bolcar en el tram entre Calders i Navarcles. La conductora va resultar ferida lleu i va ser atesa per una ambulància del SEM al lloc dels fets.