Els Mossos van detenir aquest dimarts al vespre a l'estació d'autobusos de Manresa tres adolescents d'entre 14 i 16 anys que acabaven de cometre un robatori en una casa de Balsareny. Els agents, que els havien vist pujar en un autobús a Navàs, els van arrestar quan l'autocar va arribar a la capital del Bages.

Els fets, segons ha explicat el cos policial, van tenir lloc a 2/4 de 8 del vespre, quan una patrulla va observar com els tres nois, amb antecedents policials, pujaven en un autobús a Navàs, amb destinació Manresa, ciutat on viuen els tres adolescents. Un d'ells portava una motxilla a l'esquena.

Just després, els Mossos van ser informats que s'acabava de produir un robatori en una casa del terme municipal de Balsareny molt propera al nucli urbà de Navàs. El cos policial es va desplaçar fins a l'estació d'autobusos de Manresa i van sorprendre els tres presumptes lladres quan baixaven de l'autocar.

Els Mossos van inspeccionar la motxilla que portava un d'ells i, al seu interior, hi van localitzar diverses joies i un telèfon mòbil. Els agents van poder comprovar seguidament que els objectes havien estat sostrets de la casa de Balsareny. Per aquest motiu, els nois van ser detinguts per un delicte de robatori amb força i van ser posats a disposició de la fiscalia de menors.