Els Mossos d'Esquadra investiguen la identitat d'un home que dilluns al migdia va morir a Solsona quan estava descansant a l'interior del seu cotxe, a causa d'un incendi del vehicle originat per una avaria mecànica, segons ha apuntat la investigació policial. La víctima va morir com a conseqüència d'una intoxicació pel fum.

El tràgic succés va tenir lloc a l'interior del garatge d'una nau de la zona del Vinyet, a prop de la depuradora. Inicialment, les circumstàncies dels fets eren poc clares. Els Mossos van descartar un cas d'homicidi, ja que no van trobar indicis de criminalitat a l'indret, i es van decantar d'entrada per la hipòtesi del suïcidi.

Finalment, però, la investigació posterior ha descartat la mort voluntària i ha pogut determinar que el foc es va provocar de forma accidental, a causa d'un curtcircuit a la bateria del vehicle, segons van explicar ahir els Mossos. L'home, que presumiblement estava dormint a dins del cotxe, va resultar intoxicat pel fum, la qual cosa li va causar la mort, sense que pogués tenir temps d'adonar-se de l'inici del foc i de sortir del vehicle.

A causa del posterior incendi, el cadàver va presentar cremades importants per tot el cos, cosa que ha dificultat les tasques d'identificació. El seu cadàver va ser traslladat als dipòsits judicials de Lleida. Fonts policials apuntaven ahir que la víctima seria un home d'origen marroquí i que no tindria la seva residència fixada a Solsona.