La fiscalia manté la petició de quatre anys de presó per a l'intern de Lledoners acusat d'haver-ne agredit un altre amb un instrument punxant. Durant el judici, el processat, Hafid O., que ara es troba en un altre centre penitenciari, va reconèixer únicament haver donat un cop a la víctima, però va negar que el punxés amb cap arma i va assegurar que va actuar en defensa pròpia. Segons va declarar, l'altre reclús l'havia intentat agredir suposadament amb un bolígraf.

El judici, celebrat aquesta setmana al Jutjat Penal número 3 de Manresa, va quedar vist per a sentència. Els fets van tenir lloc el 7 de febrer del 2014, quan l'acusat complia pena a Lledoners per un delicte de lesions. Aquell dia, segons la fiscalia, el processat, sense articular cap paraula, va colpejar a la cara d'un altre intern, tot utilitzant un instrument tallant, que ja portava prèviament. Com a conseqüència, l'agredit va patir ferides tant a la cara com a les mans.

Durant el judici, es va visualitzar les imatges d'una càmera de seguretat on s'observa clarament com l'acusat va atacar amb una mà la víctima, que en cap moment no li havia fet cap acció ofensiva. Tot i així, la defensa va assenyalar a la jutge que, en les imatges, no s'aprecia correctament si l'acusat porta un estri punxant a la mà

La víctima no va comparèixer en el judici com a afectat perquè, durant la tramitació de la causa, va ser expulsat del territori espanyol. La fiscalia, però, es va reservar el dret de demanar a l'acusat que indemnitzi l'agredit, si es localitza el seu parador actual.