Un incendi va cremar aquest diumenge a la nit l'interior d'un habitatge del carrer del Sol de Manresa, segons han informat els Bombers i la Policia Local. El foc, declarat de forma fortuïta, va obligar a desallotjar preventivament les persones que residien al pis superior.

Els fets van tenir lloc cap a les 12 de la nit, en un edifici de quatre plantes del carrer del Sol. Uns veïns d'aquest bloc van alertar que veien sortir molt de fum de l'interior de l'habitatge afectat, on en aquell moment no hi havia ningú a l'interior, ja que la propietària era fora de cap de setmana.

Fins a l'indret s'hi van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van donar per extingit l'incendi al cap d'una hora. El foc es va originar en un matalàs de forma fortuïta, va cremar completament l'habitació i va afectar la resta de l'habitatge.

Com a mesura preventiva, els veïns del pis superior de l'habitatge afectat van ser desallotjats, però van poder retornar a casa a 2/4 de 3 de la matinada, un cop els Bombers van haver ventilat l'edifici.