Una noia de 24 anys de Granollers va resultar ferida lleu ahir al matí per un accident entre un autocar i un cotxe a l'entrada sud de Manresa, segons els Bombers i la Policia Local. La col·lisió va obligar a tallar aquest accés a la ciutat durant més de dues hores.

L'accident va tenir lloc a les 9 del matí al revolt de Sant Pau de la carretera C-1411z, que connecta la C-55 amb l'entrada a Manresa pel Pont Vell. Per causes que es desconeixen, van xocar un cotxe i un autocar d'una línia de bus interurbà, que anava sense passatgers.

Com a conseqüència, la conductora del turisme, de 24 anys, va resultat ferida per una fractura a la cama, segons les mateixes fonts, i va ser traslladada pel SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. La noia va haver de ser rescatada del vehicle pels Bombers.

L'accident va obligar a tallar durant més de dues hores l'entrada sud de Manresa, per la qual cosa patrulles de la Policia Local es van situar a la rotonda de Sant Pau i a la rotonda de Sant Marc per fer desviar el trànsit, respectivament, cap a la variant de la C-55 i cap a la Via de Sant Ignasi.