Un treballador de l'escola Dolors Martí d'Igualada ha estat atès aquest dimarts al matí per una irritació lleu com a conseqüència d'un foc a la cuina de l'edifici, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat.

El foc s'ha declarat a 2/4 d'11 del matí i ha cremat una paella. Ràpidament, un treballador del col·legi ha apagat l'incendi amb un extintor. A causa de la inhalació del líquid de l'extintor, l'home ha estat atès pel SEM per una irritació lleu i ha estat evacuat a l'hospital d'Igualada.

L'incident, segons fonts municipals, ha fet disparat l'alarma de l'escola, la qual cosa ha fet que tots els nens fossin traslladats preventivament al pati del col·legi, complint el protocol, tot i que no s'ha produït cap situació de risc. Al cap d'una hora, els alumnes han pogut retornar a classe.

L´Ajuntament d´Igualada i el Consell Comarcal de l´Anoia han disposat l´arribada d´aliments per avui i per als propers dies per garantir que el servei de menjador funcioni normalment. Paral·lelament, es durà a terme una revisió exhaustiva i la reparació de la cuina afectada per l´incident, abans de la seva posada en marxa.