Els Mossos d´Esquadra van denunciar la setmana passada, un home, de 50 anys, de nacionalitat espanyola i veí d´Esparraguera (Baix Llobregat), com a presumpte autor d´una infracció administrativa, per la mala gestió de residus provinents d´una empresa de fusteria d´alumini.

La investigació es va iniciar el passat 5 de febrer quan els mossos van localitzar un abocament de 500 kg de pots de silicona i altres productes de fusteria industrial al municipi d´El Bruc (Anoia).

Un fet que es va tornar a repetir, quatre dies després, amb la troballa de més pots de silicona i més material relacionat amb fusteria d´alumini.

Després de diverses gestions, els mossos van esbrinar que els productes venien d´una empresa d´Olesa de Montserrat (Baix Llobregat), que estava fent neteja de la seva nau. Quan els agents van anar a parlar amb el propietari, aquest els va manifestar ser l´autor dels abocaments als contenidors.

Arran d´això, els mossos el va denunciar administrativament per una mala gestió de residus, ja que d´aquests se n´havia de fer càrrec un gestor de residus autoritzat.