Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí d'Esparreguera de 50 anys, de nacionalitat espanyola, per haver abocat material de fusteria industrial en contenidors d'escombraries del terme del Bruc.

La investigació, segons va explicar ahir el cos policial, es va iniciar el 5 de febrer, quan els Mossos van localitzar un abocament de 500 quilos de pots de silicona i altres productes de fusteria industrial al Bruc. Un fet que es va tornar a repetir, quatre dies després, amb la troballa de més pots de silicona i més material relacionat amb fusteria d'alumini. Després de diverses gestions, els Mossos van esbrinar que els productes venien d'una empresa d'Olesa de Montserrat, que estava fent neteja de la seva nau. Quan els agents van anar a parlar amb el propietari, els va manifestar ser l'autor dels abocaments als contenidors.

Arran d'això, els Mossos de la Unitat de Medi Ambient de la Regió Policial Central el van denunciar administrativament per una mala gestió de residus, ja que d'aquests se n'havia de fer càrrec un gestor autoritzat.