La fiscalia demana tres anys i mig de presó per a una dona acusada d'haver atracat una conductora que l'acompanyava en cotxe fins a la presó de Lledoners de Sant Joan de Vilatorrada. El judici se celebrarà la setmana que ve al Jutjat Penal número 2 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals de la fiscalia, van tenir lloc el 21 de desembre del 2014, cap a 2/4 de 9 del vespre.

L'acusada, Raquel C. C., ocupava el seient de copilot del cotxe de la víctima, que s'havia ofert per acompanyar-la des de Barcelona fins a la presó de Lledoners, per poder fer-hi una visita. Les dues dones s'havien conegut en aquest centre penitenciari feia dues setmanes.

Durant el trajecte, segons la fiscalia, l'acusada va introduir la mà a dins de la bossa de mà de la conductora i en va sostreure el moneder, que contenia una targeta bancària, 860 euros en efectiu i unes ulleres de sol. La víctima es va adonar dels fets i, quan ho va recriminar a l'acusada, la dona la va estirar amb força dels cabells i li va donar un cop amb la mà a la cara, segons assegura la fiscalia.

El ministeri públic acusa Raquel C. C. de delicte de robatori violent i demana una condemna de tres anys i mig de presó per a ella. També vol que indemnitzi la víctima amb 1.045 euros pel valor dels objectes robats i per les lesions.