Un dels acusats d'haver robat diversos micròfons a la sala El Sielu de Manresa, Juan José G. E., va negar ahir els fets i va assegurar que se'ls va trobar en un contenidor. L'home, que ahir va ser jutjat a la sala penal número 2 de la ciutat, va assegurar que, després de trobar-los a les escombraries, els va vendre a una botiga de segonà mà. Segons va explicar, eren cinc micròfons que va vendre per 53 euros.

La fiscalia, però, considera que ell va ser l'autor d'un robatori comès a l'interior d'El Sielu l'1 de desembre del 2013, d'on es van sostreure diversos micròfons i pinces de suport. Per aquest motiu, va mantenir per a ell ahir la petició de pena de dos anys de presó. En cas que no se'l pugui condemnar per un robatori amb força, va demanar, de forma alternativa, que se'l condemni per un delicte de receptació, per haver venut els objectes sent conscient que eren robats.

La fiscal va mantenir la mateixa acusació per a l'altra persona jutjada, Carmen G. E. La dona, però, va negar haver comès ni el robatori ni la venda dels micròfons i, de fet, el responsable de la botiga no la va saber identificar ahir en el judici.