Dues persones han resultat ferides, una d'elles de gravetat, aquest matí de divendres a la C-55, al seu pas per Monistrol de Montserrat. L'afectat de més gravetat és un home de 38 anys, que ha estat traslladat en estat crític en helicòpter a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. L'altra persona ferida és una noia de 26 anys, que ha patit ferides menys greus i que ha estat atesa a l'Hospital de Manresa.

La topada ha tingut lloc poc abans de 3/4 de 10, al punt quilomètric 16, quan una furgoneta i un turisme han xocat frontalment. Les dues persones que han resultat ferides eren els ocupants del turisme, mentre que el conductor de la furgoneta ha resultat il·lès. A causa de la violència de l'impacte, els bombers han hagut d'excarcerar una de les persones implicades, però es desconeix si és la que ha resultat ferida greu.

L'accident ha generat dos quilòmetres de cua. En produir-se en un tram amb tres carrils, els Mossos n'han habilitat un per cada sentit de circulació, poc després de les 10.

Fins al lloc s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra.