L'Audiència de Barcelona jutjarà la setmana que ve un veí d'Esparreguera, Mourad B., acusat de traficar amb cocaïna. Com que l'home, de nacionalitat marroquina, està residint a l'estat sense autorització, la fiscalia demanarà que sigui expulsat del país i que se li prohibeixi l'entrada durant un període de cinc anys.

Els fets van tenir lloc el 28 de novembre del 2013, cap a 3/4 de 3 del migdia. Els Mossos, després d'obtenir l'autorització judicial, van entrar al domicili de l'acusat, situat a Esparreguera, davant la sospita que es podia dedicar al tràfic de substàncies estupefaents.

A l'interior del pis, segons la fiscalia, els Mossos li van confiscar un total de tres embolcalls de cocaïna, així com instrumental per facilitar-ne la venda i distribució, com ara una liquadora i una bàscula de precisió. A més, se li van confiscar 1.025 euros en efectiu, procedents presumptament de la venda il·lícita de la droga. El total de cocaïna intervinguda en els tres embolcalls tenia un valor al mercat il·legal de 862 euros.

La fiscalia vol que l'Audiència condemni Mourad B. per un delicte contra la salut pública i que, en comptes de presó, sigui condemnat a l'expulsió del país.