La Policia Local de Manresa va detenir dimarts un jove de 25 anys que va intentar cremar els agents encenent un esprai de desodorant, segons va informar ahir el cos policial. El noi havia estat requerit pels policies després que havia provocat desperfectes a la porta de l'habitatge d'una veïna. Els agents es van haver de tirar a terra, a un costat, per evitar les cremades.

Els fets van tenir lloc dimarts cap a 2/4 de 2 del migdia, quan la Policia Local va rebre la trucada d'auxili d'una veïna del barri de la Sagrada Família de Manresa, que informava que l'acusat estava picant de peus i mans a la porta de casa seva mentre li estava proferint insults i amenaces.

Quan una patrulla es va desplaçar al domicili, la dona va mostrar als agents els desperfectes a la porta i va informar que l'autor havia estat el veí de dalt, que, en veure arribar la patrulla, s'havia tancat al seu pis. Quan els agents van acudir al domicili de l'acusat per parlar-li, el jove, entre amenaces de mort, va encendre un esprai de desodorant i va dirigir la flama per sota de la porta. Aquest fet va provocar una flamarada considerable a l'exterior de l'habitatge, la qual cosa va obligar els agents a llançar-se a un costat per tal de cremar-se. Posteriorment, la patrulla va aconseguir que l'individu obrís la porta de l'habitatge, moment en què va ser detingut i imputat per un delicte d'atemptat als agents a l'autoritat.