El Penal número 3 de Manresa jutjarà a final de març dos homes acusats d'haver entrat a robar en un magatzem de la ciutat després de fer-hi un forat a la paret. La fiscalia demana per a cadascun dels acusats, Francisco G. S., amb antecedents penals, i El Mehdi K., sense antecedents, la pena de dos anys i tres mesos de presó. Els lladres es van endur nombroses eines i fins i tot bicicletes.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals de la fiscalia, van tenir lloc el 21 de juliol de l'any passat, cap a les 5 de la tarda. Els dos presumptes lladres es van adreçar a un magatzem de Manresa, situat al carrer de Sant Rafael. Després de fer un forat a la paret, van entrar al seu interior, i es van endur nombroses pertinences.

Entre els objectes sostrets, segons la fiscalia, hi havia un martell elèctric, tres martells pneumàtics, dues màquines per tallar rajoles, un disc radial i una altra màquina de tall. Cap d'aquests objectes no han estat recuperats i, segons la fiscalia, estan valorats pericialment en 2.650 euros.

A més, segons el ministeri públic, els lladres també es van emportar dues bicicletes i un carretó amb eines, objectes que tampoc no han estat recuperats i que, en aquest cas, no han estat valorats econòmicament.

Els acusats van ser detinguts poc després de cometre els fets quan es trobaven a l'interior del seu vehicle. La policia els va intervenir, entre d'altres, diverses bateries, una caixa amb eines, trossos de coure i una màquina de trepar, objectes que, per tant, van ser recuperats pel propietari. Els agents també van requisar el martell amb què suposadament van foradar la paret.

La fiscalia acusa Francisco G. S. i El Mehdi K. d'un delicte de robatori amb força i demana per a cadascun d'ells la pena de dos anys i tres mesos de presó. A més a més, vol que indemnitzin el propietari amb els 2.650 euros amb què van ser valorats una part dels objectes robats i amb la quantia econòmica que es determini de la resta de productes que van ser sostrets del magatzem.