Una dona de 81 anys va morir ahir al vespre en ser atropellada per un cotxe al nucli urbà de Martinet de Cerdanya, segons van informar el Servei Català de Trànsit, els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La víctima, la identitat de la qual no havia transcendit ahir a la nit, era veïna de la mateixa població.

L'atropellament va tenir lloc a 2/4 de 8 del vespre a la carretera N-260, concretament al tram de travessera del nucli de Martinet. El cotxe va envestir la dona per circumstàncies que es desconeixen.

Fins a l'indret dels fets s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies del SEM, una de les quals medicalitzada, i el metge del CAP del poble, que no van poder fer res per salvar-li la vida. Posteriorment, el cos de la víctima va ser traslladat als dipòsits judicials de Lleida, on avui al matí és previst que se li faci l'autòpsia.

Com a conseqüència de l'atropellament mortal, es van formar retencions de més de dos quilòmetres de llargada en els dos sentits de la marxa de la N-260, segons va informar el Servei Català de Trànsit.