Aparentment, ningú no coneixia l'home que el 15 de febrer passat va morir cremat a l'interior d'un cotxe, en el garatge d'una nau de Solsona. La víctima, un veí de Barcelona de nacionalitat marroquina sense vinculació amb el Solsonès, va perdre la vida a causa d'un incendi fortuït al vehicle, mentre dormia al seu interior. Però tant el propietari com els suposats llogaters de la nau asseguren que no coneixien de res el difunt.

Malgrat les sospites que l'home podia tractar-se d'un treballador d'un taller il·legal establert a la nau, la Policia Local no ha pogut determinar que l'edifici acollís cap activitat econòmica submergida. Segons fonts policials, el propietari de l'edifici assegura que tenia la nau llogada de paraula a unes altres persones, sense cap document escrit, i que desconeix absolutament a què destinaven l'edifici. Al seu torn, però, aquests suposats llogaters neguen que tinguessin cap responsabilitat sobre la nau i, per tant, també asseguren que no coneixien de res la víctima.

La Policia Local, a més, no ha trobat cap document ni cap altra evidència que la nau acollís cap taller il·legal, tot i que reunia un volum important de ferralla. Per aquest motiu, el cos policial no ha pogut tirar endavant cap denúncia, tot i que ha tramitat l'expedient al secretari de l'Ajuntament de Solsona perquè resolgui el cas.

L'incendi va tenir lloc el 15 de febrer a l'interior del garatge d'una nau de la zona del Vinyet, a prop de la depuradora. El foc va cremar completament un cotxe, a causa d'un curtcircuit fortuït a la bateria, segons la investigació dels Mossos.

A l'interior del vehicle, hi havia la víctima, que presumiblement estava dormint en el moment de l'incendi. Per aquest motiu, no s'hauria adonat a temps del foc i va morir com a conseqüència de la intoxicació pel fum. L'incendi va ser apagat pels Bombers, i els Mossos van iniciar una investigació per determinar el seu origen. D'aquesta manera, van concloure que havia estat un foc accidental i van descartar cap altra causa.

La investigació també va poder determinar que la víctima era un home establert a Barcelona, de nacionalitat marroquina, però sense cap vinculació amb la comarca del Solsonès.