Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Piera de 43 anys d'edat, de nacionalitat espanyola, acusat de vendre droga des del bar que regentava, segons va explicar ahir el cos policial.

Els fets van tenir lloc el dia 23 de març, quan els agents van inspeccionar un bar de Piera, després que fossin alertats que al seu interior hi havia consum i venda de substàncies estupefaents. Quan els agents van arribar al local, a la terrassa hi van trobar el propietari i un client fumant substàncies estupefaents. Per aquest motiu, els Mossos van denunciar el client per consumir drogues i l'amo del bar per tolerar-ne el consum.

Seguidament, els agents van inspeccionar l'interior de l'establiment. Durant l'escorcoll, van trobar, en dues caixes enregistradores, quinze embolcalls de cocaïna, una peça d'haixix i 275 euros fraccionats en diferents tipus de bitllets.

Juntament amb els diners i les substàncies estupefaents, van trobar un full amb anotacions que, presumptament, estaven relacionades amb la venda de la droga. L'escorcoll va acabar amb la detenció del propietari del bar, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues.