Un camió que circulava per l'autovia de l'eix del Llobregat (C-16) va xocar accidentalment contra el rètol d'un pòrtic de senyalització, dilluns a la nit, al terme de Sallent. Tot i la considerable altura del cartell respecte la calçada, el vehicle hi va impactar amb el seu semiremolc, ja que estava parcialment aixecat, a causa d'una distracció del conductor.

L'accident, segons fonts del Servei Català de Trànsit i dels Mossos d'Esquadra, va tenir lloc poc després de 2/4 de 12 de la nit, a la calçada en sentit nord de la C-16, just a la confluència amb l'eix Transversal (C-25). La incidència, concretament, va tenir lloc entre els dos accessos a la C-25 en sentit Girona i Lleida, en un tram en què la calçada de la C-16 és de dos carrils. El camió circulava per aquest tram de la via amb el remolc semiaixecat, com a conseqüència d'una badada del xofer. Per aquest motiu, just en passar per sota del senyal, el remolc va picar contra el cartell central de color blau, que indica les direccions en sentit nord de la C-16 (Andorra, Berga i Sallent).

A causa de l'impacte, el rètol va patir desperfectes i va quedar mig penjat, amb el perill de caure a sobre de la calçada. El conductor va sortir il·lès del sinistre.

Fins a l'indret s'hi van desplaçar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i el servei de manteniment de Carreteres. La calçada va quedar tallada completament i els agents van desviar el trànsit per l'eix Transversal. Al llarg de la matinada, els tècnics es van dedicar a retirar l'estructura sencera del pòrtic, que ahir al matí es podia veure en un marge de la via, una imatge que va sorprendre nombrosos conductors.

D'altra banda, com a conseqüència de la pluja, ahir al matí es va produir un accident lleu a la mateixa C-16, en sentit sud, al terme de Sallent, tot i que uns quilòmetres més enllà. També es va registrar un accident a la carretera C-16c, a l'altura del Guix de Manresa, amb una ferida lleu.