La Fiscalia demana tres anys i mig de presó per a un jove acusat d'haver agredit amb un got de vidre un altre noi, en una discoteca de Moià. El processat, Marc N. C., serà jutjat avui al matí al Penal número 1 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals del ministeri públic, van tenir lloc a la discoteca Òxid, situada a l'avinguda del Prat de Moià. Durant una discussió amb la víctima, Marc N. C. va colpejar-li el cap amb un got de vidre que portava a la mà, segons la fiscalia.

L'agressió va provocar diverses ferides incises contuses al lesionat, a la zona del mentó. Les ferides van requerir sutura i van tardar vint dies a curar-se, la meitat dels quals van ser impeditius. La fiscalia tipifica el fet com un delicte de lesions amb instrument perillós i demana per a Marc N. C. la pena de tres anys i mig de presó.

En aquella baralla també hi va participar presumptament un altre implicat, Bernat F. C., que, segons la fiscalia, va agredir la mateixa víctima a puntades de peu i a cops de puny. En aquest cas, el ministeri fiscal demana per a Bernat F. C. una multa de 720 euros, per una falta de lesions.