Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre joves de Sant Salvador de Guardiola, d'entre 18 i 19 anys, acusats d'haver disparat amb una pistola d'aire compromit contra tres menors del centre d'acollida Estrep, d'entre 11 i 14 anys d'edat. El tret va ferir lleument un dels nens, a la cama.

Els fets, segons han explicat els Mossos d'Esquadra, van tenir lloc dilluns d'aquesta setmana a la carretera de Can Maçana, al terme de Sant Salvador de Guardiola. Els tres menors caminaven pel voral de la calçada i un cotxe, amb els quatre acusats, es va aturar al seu costat.

Els quatre joves van amenaçar els menors, que, espantats, van fugir. Els acusats, aleshores, van disparar-los amb una pistola d'aire compromit, tot ferint lleument un dels nens a la cama.

Els Mossos d'Esquadra van detenir els quatre joves entre dimecres i dijous. Tots ells estan acusats dels delictes de lesions i d'amenaces. El cos policial assegura que els fets no tenen res a veure amb els atacs d'un grup de veïns del Calvet contra el centre, el setembre passat.