El Govern aprova reforçar el dispositiu antiincendis d'aquest estiu

El programa adoptat per la Generalitat té una durada prevista de cinc mesos

21.04.2016 | 07:24

El Govern va aprovar aquest dimarts el reforç de la lluita contra els focs forestals amb la contractació del personal necessari per fer front a la campanya d'aquest 2016. Per això, el Consell Executiu va donar llum verd al programa de la campanya forestal del 2016, que entre l'1 de juny i el 31 d'octubre reforçarà els efectius que treballen en la prevenció i extinció d'incendis.

En el marc d'aquest programa, el Govern va autoritzar la contractació dels recursos humans necessaris i la cobertura amb personal interí de les places de caràcter administratiu.

El programa tindrà una durada de cinc mesos i permetrà donar suport operatiu a les dotacions dels parcs de bombers i altres unitats de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments en aquells mesos durant els quals s'intensifica l'activitat a causa del major risc d'incendi forestal.

També es realitzaran tasques de vigilància de zones forestals, es donarà suport a les tasques de caràcter auxiliar al cos de bombers que tenen un efecte tant en la logística operativa com en les comunicacions operatives i finalment s'oferirà suport administratiu en la campanya forestal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema