Un jove de 31 anys de Castellterçol ha mort aquest diumenge a la matinada en un accident a la carretera C-59, a l'altura de Caldes de Montbui, segons han informat el Servei Català de Trànsit.

El sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric 15,7 de la C-59, cap a 1/4 de 5 de la matinada. Per causes que s´estan investigant, dos turismes han col·lidit i ha resultat mort el conductor i únic ocupant d´un dels vehicles. El finat és A.G.L., de 31 anys i veí de Castellterçol. Els dos ocupants de l´altre turisme han resultat ferits lleus i han estat traslladats a l´Hospital de Mollet pel Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM).

Arran del sinistre, s´han activat cinc patrulles dels Mossos d´Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, i tres ambulàncies del SEM.

Pel que fa a l´afectació viària, la via ha estat tallada en els dos sentits de la marxa i s´han fet desviaments per l´interior de la població fins a aproximadament dos quarts de vuit del matí, moment en què la circulació ha quedat normalitzada.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d´un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.