Un camió que transportava porcs ha bolcat aquest dilluns al matí a l'eix transversal (C-25), a l'altura de Sant Joan de Vilatorrada. L'accident s'ha produít quan el conductor, que ha resultat il·lès, estava canviant una roda punxada del vehicle.

Els fets, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, han tingut lloc poc després de les 9 del matí a la calçada en sentit Girona de l'eix transversal, entre la incorporació provinent de la carretera d'Igualada (C-37) i el primer accés de Sant Joan de Vilatorrada.

El camioner ha pogut aturar el vehicle en un voral després que se li rebentés la roda davantera esquerra. Mentre estava duent a terme les tasques de recanvi de la roda, el camió ha acabat bolcant a sobre del marge.

Com a conseqüència, han mort aproximadament la meitat dels porcs que transportava el vehicle. Cap dels animals que han sobreviscut no s'ha escapat del camió.

Durant el matí, els exemplars vius han estat carregats en un altre camió de la mateixa empresa. Posteriorment, era previst que un altre vehicle s'endugués els exemplars morts i els malferits. En acabar les tasques de retirada dels animals, és previst que la grua desplaçada fins a l'indret remolqui el vehicle accidentat.

El sinistre ha obligat els Mossos d'Esquadra a tallar dos dels tres carrils que la calçada té en aquest punt, per la qual cosa el trànsit es desvia per l'únic carril restant. Per aquest motiu, s'hi registren retencions puntuals. La previsió és que la circulació no recuperi la normalitat fins a la tarda.